Kevät jää taakse

Huomenna on viimeinen työpäivä. Perjantaina kone nousee Helsinki-Vantaalta ennen kukonlaulua ja sen jälkeen päivittäinen elämä on kolmen viikon ajan täydellisen erilaista siihen nähden, mihin olen tottunut. Tietokoneista ei toki pääse eroon, mutta niidenkin kanssa askartelu on ehkä tavanomaista yksinkertaisempaa ja palkitsevampaa. Ja sitä on vähemmän. Tai ainakin näin voisi toivoa.

Tervetuloa mukaan seuraamaan kotisohviltanne ja työtuoleistanne Huippuvuoret 2009 -retkikunnan matkaa.

3 vastausta artikkeliin “Kevät jää taakse”

  1. Moikka

    Olisiko mahdollista näyttää jonkinlaista kuvaa,millaisen reitin hiihdätte ja paljonkohan tulee kilometrejä,voi olla että nämä tiedot jostakin teidän sivuilta jo löytyvät,en ole vain huomannut etsiä.

  2. sori,olin väärillä sivuilla,nyt löytyi kaikki tiedot,seurailen mielelläni teidän reissua,itsekin kun olen kova vaeltamaa talvella ja kesällä.

  3. Muistakaa nyt ne tupakit ja myrskypäivien juomat kentältä! Turvallista matkaa, vaikka väsyttääkin urakalla ja vituttaakin välillä niin vinkua ei saa, se ei auta asiaa miltään kantilta. Arvelisin että keskimäärin painoa lähtee reissussa noin 7kg/hiihtäjä.

Vastaa