Lähtöpäivä lähestyy

Retkikunnan viestivarustuksen ja menetelmien jatkuva testaus on alkanut. Satelliittiyhteyksiä ei käytetä, mutta viestimies ja yhdysryhmä vaihtavat päivittäin posteja samalla kaavalla, kuin retkikunnan ollessa matkalla. Tämäkin viesti on kirjoitettu viestikalustoon kuuluvalla miniläppärillä ja päätyy blogiin yhdysryhmän toimesta.

Retkikunnan matkavalmistelut on lähes tehty. Viimeinen erä ahkioita lähti lentorahtina kohti Huippuvuoria keskiviikkona ja retkikunta suorittelee viimeisiä varusteviilauksia ja pakkailee lennolle mukaan tulevia varusteita. Suomen kevät on alkanut näyttää merkkejä itsestään, mutta lunta lienee vielä kohtalaisesti maassa kun me lähdemme sinne, missä keväinen sää tarkoittaa lähinnä eriasteisia pakkasia. Palatessamme kevät onkin jo kotimaassa pitkällä.

Yksi ajatus artikkelista “Lähtöpäivä lähestyy”

  1. Muistakaa, että paikanpäällä ei viinoja sitten myydä kuin lentolippua vastaan. Eli siellä on tiukat säännöstelysysteemit ettei mene överiksi! Joten ostakaa jo matkalla myrskypäivien eväät! ;) Ja miesväki panostakaa vehkeitten suojaamiseen, eli jos ei muuta niin vastatuulella pitäis olla nopeasti saatavilla joku villainen vehkeensuoja housuihin tungettavaksi… tämä ei ole sitten vitsi… vaikka vanhan villapaidan etuosa kaksinkerroin munille kun se keli iskee. Ja paljain sormin ei rävitä minkään metallin kanssa… ei termoksien eikä muiden… villasormikkaat vähintään siinä välissä…. lämpimässä teltassa tietty eri asia. Onnettomuuden välttämiseksi varatkaa mukaan tratti.. suppilo kun kaadatte kuumaa vettä termareihin… vaihtoehtona muovinen nokkakannu. Sitten… sekuntiakaan ei unta jos keitin pöhisee! Ja tietenkin varatkaa mukaan pari muovista kenttäpulloa/ äijä… niihin illalla kuuma vesi ja muovipussin sisällä makkariin… aamulla on valmista haaleaa juotavaa ja pussi pysyy lämpimänä ja on kuivempi kuin muuten. Kusipullot onkin sitten oma valinta… suosittelen. Aamuskeidat kannattaa tehdä etuabsidiin kuoppaan… ei häiritse tuuli ja on oma rauha.. syväkyykky-asento säästää maitohapoilta…. syökää kuitenkin sitä operaatiota ennen! ;) Onnea ja menestystä, varovaisuus kuitenkin aina mukana… -07 melkein kaikki meni hyvin… Ainiin… jos tulee riitaa… huutakaa se vaikka vastatuuleen yhdessä… Siellä ei ole varaa pitkäaikaiseen torailuun. Ja varatkaa vaikka lakritsia teltanpystytyksen jälkeiseen väsy-horkkaan… auttaa kun on aivan finaalissa. Sitten heti vesiä kuumaksi ja ruokaa naamariin. Tupakkia ottakaa kaksi kartsaa per äijä plus muutama irto aski…. tai varalle piippuvehkeet.

Vastaa