Tukholma lähestyy

Yövyimme satunnaisen pikkukaupungin satunnaisella leirintäalueella satunnaisessa pikku mökissä. Iltapala oli taas varsin viimeisen päälle, sillä Söderhamnissa oli ollut toripäivä ja kävimme tutustumassa paikalliseen torikulttuuriin. Erilaisia korvgubbeja oli vaikka kuinka, mutta meidän huomiomme kiinnittyi erään hihassa olleeseen siniristilippuun. Suomen puhuminen tuottikin tuntuvan alennuksen poromakkarasta ja leivästä, jotka huuhdoimme alas systeemipuulaakista ostettujen paikallisten oluiden kanssa, jotka pääosin eivät ole toki kummoisia, mutta piristäviä poikkeuksiakin on löytynyt. Niitä tosin on turha toivoa löytävänsä muualta kuin valtion virallisesta, koska maitokaupparaja on ruotsissa kakkosoluessa.

Sijaintipäivitykset spotilla loppuvat saapuessamme Tukholmaan. Siitä eteenpäin ohjelmamme on jokusen paikallisen kätkön hakeminen sovittua tapaamista odotellessa. Vertical Limitin kätkökuvauksessa nimittäin lukee, että tekijä tarjoaa kaikille löytäjille tuopin Tukholmassa ja olemme tapaamassa Kobdaliksen paikallisessa pubissa. Aikaa on hyvin, joten kuljettaja saadaan palautettua sallittuun ajokuntoon ennen kuin auto pitää siirtää laivalle.

Retkikunnalla kaikki hyvin.

Vastaa