Kamiinan lämmössä

N 67 04.914 E 018 06.298

Istuskelemme Rittakin autiotuvassa kuivailemassa varusteita kamiinan lämmössä. Emme palanneet tänne tuloreittiämme, vaan lähdimme kiertämään soita, joiden läpi tulomatkalla kuljimme. Kiertoreitti johti toki käytännössä vähintään samalle matkalle uusia soita ja hopeapajukkoa tiukassa rinteessä, mutta viihtyvyys oli toki parempi kuin tuttuja maisemia kulkiessa. Jälleen löytyi varsin suuria hillaesiintymiä matkaa hidastamaan.

Reittisuunnitelmaa on rukattu jokuseen kertaan ja huomenna on tarkoitus valmistautua Skierfen huiputukseen. Tarkoituksena on ylittää Laitaure ja edetä huipun tuntumaan suunnilleen samoille tienoille, missä rvk piti leiriään koko Kungsledeniä kävellessään. Huippu olisi silloin saavutettavissa hyvin lyhyellä nousulla ilman pakkauksia, joten keliä katsella Rapadalenin suistoaluetta voidaan kärkkyä leiristä käsin.

Retkikunnalla kaikki hyvin.

Vastaa