Työvoitto, tavallaan

Eilinen meni Salamaksi nimettyä reittiä noustessa vasarattomana teknona. Otin itse ensimmäisen liidivuoron ja sen päätteeksi rakensin ankkurin ja asensin kiinteän köyden. Lounastauon jälkeen Simo jumaroi köyden ylös ja jatkoi eteenpäin kohti reitin varrella olevaa pulttiankkuria. Se tuli saavutetuksi, joskin pimeän jo laskeuduttua ja sinne asennettiin kiinteä köysi.

Tänään nousimme molemmat eilen saavutetulle korkeudelle asennettuja köysiä pitkin ja nostimme sinne portaledgen, putkista ja kankaasta rakennetun hyllyn. Sen kasaaminen osoittautui ensikertalaisille hieman haastavaksi, vaikka toimenpidettä olikin jo kertaalleen maassa ehditty harjoitella. Lopputuloksena oli pystytetty portaledge, jokunen valokuva jännästä perspektiivistä (sorry, pokkarin kuvia ei saa kännykkään, jolla bloggaan) ja sellainen väsy, kuin liiallisesta rehkimisestä kipeänä tapaa tulla. Aurinko oli juuri laskenut kun molempien jalat olivat jälleen maankamaralla.

image

Vastaa