Gruzdevbreen

N 78 53.318 E 17 46.573

Newtontoppen lähestyy. Tänään hiihdimme jäätikköä varsin heikossa näkyvyydessä, kunnes iltapäivällä pilviverho hävisi ja saimme ihastella uskomattomia maisemia. Päivän viimeinen legi meni hieman pitkäksi, kun nousimme leiripaikalle ja häntä venyi varsin huolella – lähinnä maisemien katselun ja valokuvaamisen ansiosta.

Retkikunta kiittää kaikesta saamastaan postista ja blogikommenteista. Vapaaehtoisissa iltakuunteluissa, joissa ne luetaan, ovat lähes kaikki aina paikalla. Terveisiä sieltä kotoa arvostetaan täällä kaukana.

Retkikunnalla kaikki hyvin.

2 vastausta artikkeliin “Gruzdevbreen”

  1. Hyvää ja kuivamuonarikasta pääsiäistä! Voimia hiihtoon ja hyviä kelejä. Tänne Tampereelle luvattu 15 asteen lämpö on jotenkin muuttunut vesisateeksi. Nauttikaa maisemista!!

  2. Pasille, Tealle ja ”v..un päivänsäteelle” hyvää pääsiäistä ja muillekin, sekä muutenkin hyvää kevättä. Toivun akillesoperaatiostani ja seurailen menoanne hyvillä mielin. Fiilistelkää munkin puolesta. -Jani.

Vastaa