Turkuun purkeille

21.10.2007 14:45

Reissu alkaa Tunturiladun osalta olla ohi. Kavtsilaiset ovat lähtenet kohti Helsinkiä ja Login porukka laittaa tupaa lähtökuntoon, osin jo talveen varautuen. Muista kavtsilaisista poiketen olen jatkamassa Turkuun geokätköilijöiden illallistapahtumaan ja sieltä yöksi kotin Helsinkiin.

Tänään käytiin Rantapihasta käsin kävelemässä Kuhankuonolle. Siellä tuurasin gepsiä ja näytin suurinpiirtein kätkön sijaintipaikan. Suurella joukolla etsittiin, mutta löytäjä oli vähemmän yllättävästi samainen poika, joka oli eilen pitänyt yllä hyvää matkatahtia.

Ennen kuhankuohoa kävimme kääntymässä Takalevon pirunkirkolla, jonka paikalliset kristityt ovat omineet kirkkokäyttöön. Yllätyin vähemmän miellyttävästi kun seurueen huilisti päätti soittaa paikalla virren järjestettynä tapahtumana.

Pirunkirkko

Ryhmäpotretti

Ennen lähtöä söimme vielä lounaan samaa erinomaista kalakeittoa, kuin eilen. Turussa taidan hakea vielä jokusen kätkön ennen illallista.

Vastaa