Paluu Kuhankuonolle

Viime talvena tein hiihtovaelluksen Kurjenrahkan kansallispuistoon. Nyt päätin lähteä katselemaan samoja maisemia sulan maan aikaan.

Eilen ilmeni, että tänään pitää lähteä asiakaskeikalle Tampereelle. Otin rinkan mukaan ja nyt istun pikajunassa matkalla Tampereelta Turkuun. Jani naureskeli, että ulkoasunihan sopii ihan hyvin, asiakas kun on puolustussektorilta. Rinkan jätin tosin omalle Tampereen toimistollemme.

Pikajunassa

Viime viikolla kävi isän kanssa jutellessa ilmi, että hän on lähdössä erään kaverinsa kanssa täsmälleen samalle alueelle ja he leiriytyvät tänä iltana Kuhankuonon läheisyydessä. Nyt siis Tuu-tikki noukkii minut kyytiin Turun rautatieasemalta ja heittää Kuhankuonolle. Tämän jälkeen on tarkoitus etsiä viime reissulla löytämättä jäänyt Kuhankuonon geokätkö, grillata makkarat isän ja kaverinsa seurana ja jatkaa itsekseni yön selkään sen verran, kun viitseliäisyys antaa myöden.

Huomenna Tuu-tikilla on pikku partiotyttöjä opastettavana aamupäivällä, mutta alkuiltapäivästä hän ilmaantuu myös reissuseuraksi. Sitten jatketaan etelään Raisiota kohti sen verran, kuin nyt lauantaina ja sunnuntaina tulee käveltyä.

Vastaa