Magneettimyrsky

Jäi geokätköily tältä päivältä sitten väliin. GPS:n tarkkuus oli muutamien kymmenien metrien luokkaa, kun ylipäätään suvaitsi saada fixiä. Soitto Cthulhu0:n Kristianille varmisti epäilemäni syyn: Suomen kohdalla on pienehkö magneettimyrsky. Päätin, että on parempi lähteä kotiin, kuin joutua kiroilemaan kaluston epätarkkuutta. Johan noita purkkejakin tuli kymmenen löydettyä.

Hirvikärpäset, joita jotkut niin kovasti kammoksuvat, eivät tällä reissulla yltäneet kovinkaan hyvään saavutukseen. Ehkä parisenkymmentä koko viikonloppuna ja nekin sen verran paikallisina ilmiöinä, että suurimmman osan aikaa sai olla täysin rauhassa.

Kuinkahan mones kätköilyreissu tällä suunnalla tämä oli? Melko mones ja vieläkin löytyisi hakemattomia. Uusiakin on ilmestynyt jo tutuille alueille. Seuraavaksi taidan kuitenkin suunnata jonnekin muualle päin Etelä-Suomea, vaihtelun vuoksi.

Vastaa