Kunnon yöunet

02.09.2007 09:42
N 60 20.196 E 024 41.182

Tulipa nukuttua kevyet 11,5h. Nyt sade on ropissut ulkona ensimmäisistä heräämisistä asti. Mitä ilmeisimmmin toki vielä pidempään. Ilmanpaine on pudonnut 989.6 millibaariin ja lämpötila ulkoteltassa on 6 (GPS:n ”salainen” sisäinen lämpömittari) tai 12.3 (halpis karttamittarin lämpömittari) astetta. Viskiä näyttää kuluneen vajaa desi. Kaikki edellytykset ihan kelvolliseen kätköilypäivään ovat siis olemassa, kunhan saan itseni jotenkin ulos makuupussista.

Niin, skripti kuvien kopiointiin kamerasta DPOF-tietojen, eli kameran puolella näppärästi tehtävän ”printtitilauksen” perusteella tuli kirjoitettua. Kuvien selaaminen ja valikointi bloggaukseen kun on kameralla huomattavasti mukavampaa kuin N800:lla. Käyttöliittymä on mukava, muotoilu käteen istuva ja kuvaprosessori kertaluokkia nopeampi. Erikoistuneen raudan hienoja puolia, joita kannattaa hyödyntää.

Tässä leiripaikassa ei ole muuta ihmeempää vikaa, kuin ihmiset, joita tuntuu viereisellä ”polulla” riittävän sateesta huolimatta. No, näin geokätköilyreissulla ei moinen pikkuvika häiritse kummemmin.

Eilen en jaksanut puhdistaa valmiiksi tavanomaista noin kolmea litraa vettä, kun rantaan pääsee noinkin helposti, vaan tyydyin täyteen kenttäpulloon pienestä nestehukasta huolimatta. Saattaa tuolla pohjalla olla juuri se 2dl, joka tarvitaan aamupuuroon, mutta kahvin keittämisestä ilman teltasta poistumista on turha unelmoidakaan. No, jos muistaisi taas seuraavalla kerralla, että aamulla aikuisten oikeasti voi sataa.

Laitanpa tähän vielä pari perjantain valokuvaa.

Vantaan energian voimalaitos

Iltahämärää Vehkalanmäellä

Vastaa