Kala!

Hymyt

Reissu on sujunut paremmin kuin hyvin. Mökki on mukava, ruoka on hyvää, kelit ovat kutakuinkin suosineet ja perhon heittelykin alkaa pikkuhiljaa sujua. Ja sain tänään ensimmäisen kunnon kalan, 1010g taimenen.

Kuivaharjoittelua

Kalastus alkoi kuivaharjottelulla rajamaan lomakylän nurmikolla sunnuntai-iltapäivällä ja illaksi siirryttiin ”tositoimiin”. Taneli sai reissun ensimmäisen kalan, joka suolattiin iltasella. Toinen kala, tänä iltana, tulikin sitten jo minulle.

Perhon viskely on täydellinen tekosyy viettää aikaa ulkona katselemassa öistä lappia. Kun seisoskelee vyötäröä myöden järven rantavedessä ja nykii pehoaa hiljakseen sisään saa oleilla mukavasti omissa ajatuksissaan. Maksallehan tällainen reissu käy hieman rankaksi, mutta sellaista on kalastus.

Paavo kalasssa

Jäähdyttelyä

Vastaa