Vähä-Kausjärvi

Lounasta

Päivä oli hieman rankempi, mutta kaikki pääsivät perille kunnialla. Hippihiiri liittyi seuraan ennen liikkeelle lähtöä ja lähti Kajin kanssa oikaisemaan eevertinkiven kohdalla. Lähdin Jouni Jurmun ja theOravan kanssa sieltä vielä tekemään lenkkiä Houkanvuoren enkelille ja tylyhkö maasto tarjosikin sopivia haasteita. Hippihiiri ja Kaji hakivat vastaavasti Rajamäen. Tämän jälkeen cthulhu0:t liittyivät seuraan ja edettiin taas yhdessä Hippihiiren, Kajin ja cthulhujen kanssa Vähä-Kausjärvelle, minne loput porukasta olivat jo aikaa sitten ehtineet.

Polulla

Valokuvausta

TheOravan kanssa tuli kerättyä matkalta kanttarelleja ja Tuu-tikilta löytyi ylimääräistä ruokakermaa ja kuivattua sipulia. Lopputulos oli näkkärille levitettynä taivaallista.

Hyvät on eväät

Hippihiiren suosikkikommentti jokaiseen mutaiseen kohtaan oli kokolailla söpöksi tuomitsemani ”yäk” – varsinkin, kun se kuulemma ei ollut täysin aito reaktio.

Zamdeen veli taasen tarjottaessa kiskaisi koko illan annokseni Lagavulinia huikalla ja hieman myöhemmin mm. istui märässä maassa. Toiset osaavat.

Kompurointia

Hauskana yksityiskohtana, tämä bloggaus on lähetetty Soneran prepaid liittymällä, jonka SIM-korttia kannan vaelluksilla mukanani. Jo muutamia kilometrejä Tampereen teknologiaihmeestä, Hervannasta, alkaa näemmä Elisan mielestä sen luokan erämaa, ettei kännyköiden nyt oikeasti tarvitse siellä toimia. Nuotiopaikalla kenttää oli palkkia-kahta, mutta teltassa kenttä oli joko…siis ei ollut alkuunkaan, tai oli erittäin heikko.

Yksi ajatus artikkelista “Vähä-Kausjärvi”

  1. Olisi ehkä pitänyt mennä tuntia aikaisemmin nukkumaan.. tarjoan sitten seuraavalla kerralla rvk:lle oman annokseni :D

Vastaa