Kotosalla

Birgitan polun geovaellus on ohi. Teimme ennen lähtöä Vähä-Kausjärveltä uuden purkin ja sen jälkeen jatkoimme Helsingintielle, mistä autolastillinen kuljettajia lähti hakemaan autojaan. Muut pitivät lounastauon ja tämän jälkeen lähdettiin, kukin porukka omaa tahtiaan, hakemaan autoilla Forgotten Places ennen siirtymistä kuka minnekin.

Reissu oli näin järjestäjän näkökulmasta varsin onnistunut ja porukan kommentit paikan päällä ja loggaukset näyttävät siltä, että osallistujat ovat olleet samaa mieltä. Ensi vuonna sitten uudestaan, jossakin toisessa paikassa.

Kokemus tällaisen tapahtuman järjestämisestä oli itselleni varsin arvokasta. Matkalla tuli keksittyä monia asioita, jotka tietää tehdä seuraavalla kerralla paremmin. Suuri kiitos myös Tuu-tikille, ”partiotytölle”, jonka piti alun perin vähän avittaa järjestelyissä, mutta suunnittelun aikana päätyi toiseksi järjestäjäksi. Tapahtuma ei olisi onnistunut edes lähelle näin hyvin ilman sinua.

Kiitos myös kaikille osallistujille. Olitte hemmetin mukava porukka. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsee myös seuraavalle reissulle.

Vastaa