N 67 05.965 E 018 01.842

Tavoite on saavutettu ja retkikunnan jäsenet onnellisia. Tätä kirjoittaessa ehkä jopa hieman onnellisuuttaan juhlineita. Idiot Trail perustettiin hakemaan haastavia geokätköjä hyvässä seurassa ja nyt ensimmäinen varsinainen tavoitteena ollut kätkö on saavutettu.

Huipulla tuuli ja vettäkin satoi. Kätköä lähestyessä ilkeän paljon ja tunturia huiputtaessa vielä sitäkin enemmän. Alas laskeutuessa kosteus hävisi ja pilvien alapuolelle laskeutuessa jopa rakkakivikkokin oli miellyttävän kuivaa ja kulkukelpoista.

Lähestyminen tapahtui Kungsledeniä pitkin aina kahteen viimeiseen päivään asti, mutta kotimatka tapahtuu olosuhteiden salliessa tuntureita pitkin takaisin Saltoluoktaan. Suurimpana odotettavissa olevan haasteena on Rapadalenin ylitys, sillä laaksossa virtaa varsin mittava joki. Varasuunnitelmana on venekyyti Aktseen ja paluu omia jälkiämme, jos ylitys epäonnistuu.

Tavoitteen saavuttaminen nostatti vahvan juhlamielen ja tässä vaiheessa iltaa terveisten kirjoittamiseen osallistuu enää osa retkikunnasta ;)

Retkikunnalla kaikki hyvin.

Yksi ajatus artikkelista “”

  1. Hei !

    Terveiset täältä Iisalmesta. Olemme Airin kanssa seuranneet matkanne edistymistä päivä päivältä.
    Todella mukavan tuntuinen matka.
    Terv.
    Pekka

Vastaa