Eteenpäin geokätkö kerrallaan

Eilen illalla saavuimme pimeän laskeutuessa Kajaaniin Cthulhu0 kätköilijäpariskunnan luo. Oman kahden hengen vapaasti seisovan teltan puuttuessa äidiltä lainattu Hannahin kupoliteltta tuli samalla testatuksi.

Matkaa on tehty verkkaiseen tahtiin, tielle sattuvia geokätköjä tiheähköön tahtiin hakien. Täksi illaksi saavuimme Sodankylään, Orajoen laavulle. Teltta jäi suosiolla autolle ja yövymme kiintolaavuun ripustetussa rankisessa. Majapaikkakin löytyi juuri lähistöllä olevan geokätkön kuvauksen perusteella.

Ruska on täällä pohjoisessa jo hyvällä mallilla ja luonto hehkuu kirjavissa väreissä. Illatkin alkavat olla viileitä, eivätkä hyttyset juuri jaksa edes täällä metsäisemmän Lapin puolella lentää loppuillasta kovin tarmokkaasti, nuotion poistaessa viimeisetkin innon rippeet.

Huomisen suunnitelmissa on kohtalaisen aikainen liikkeellelähtö ja maastoon siirtyminen Mehamnissa hyvissä ajoin ennen iltaa.

Vastaa