Lappi jää taakse

Toissapäivänä tuli käytyä kätköillä Ylläksen maastoissa. Keli suosi ja purkkejakin löytyi. Luontopolulla taiteilija oli, piirtänyt opasteeseen varsin omalaatuisen kuvan – minä puolestani tästä inspiroituneena askartelin paikalle hieman kummasteltavaa kanssaihmisille.

Kivikehä opasteessa
Kivikehä luonnossa :)

Toissaillan kalastus puolestaan oli toisinta sitä edeltäneestä. Yksi pintakäynti, ahvenia näkyi kahlatessa ja perhoa ei maistanut kukaan.

Eilen matka jatkui kesällä Kajaaniin muuttaneiden kavereiden luokse. Kun nyt kerran paikallisten kanssa ollaan liikkeellä, käytiin laskemassa katiska järveen. Ilman alkoholin osuutta asiaan saimme myös toisen, ei ehkä netissä kerrottavaksi kelpaavan, jotakuinkin omalaatuinen kalastusidean. Hihittelyn ja varustautumisen jälkeen lähdimme takaisin vesille. Hauskaa oli ja tavoite täyttyi, eli iskukoukkuihin saatiin syötit.

Vastaa