Idiot Trail matkalla pohjoiseen

Idiot Trail -ryhmän ensimmäinen varsinainen kätkönmetsästys on alkamassa. Kolme kätköilijää suorittaa pitkää istuskelua autossa, tätä kirjoitellessa vajaan satakunta kilometriä Oulun eteläpuolella. Tiimin lopulliseksi kokoonpanoksi päätyi rvk, Kaji ja theOrava. Tavoitteena on geokätkö Vertical Limit (GC1B93) Sarekin kansallispuistossa Ruotsissa.

Matkaamme voi seurata tästä blogista, jota päivitetään säännöllisesti reissun aikana satelliittipuhelimen välityksellä. Sijaintitieto puolestaan päivittynee SPOT-satelliittiviestimen välityksellä jokusen kerran päivässä ja on nähtävissä osoitteessa http://www.erämaahan.fi/track. Tähän blogiin kirjoitetut kommentit välittyvät myös meille lueskeltavaksi iltasella teltassa ja pyrimme vastailemaan niihin. Viesti kulkee kerran päivässä yhdysmiehen kautta, joten liikenteessä on noin parin päivän viivettä.

Yksityispostia meille voi lähettää kirjoittamalla sen maksimissaan 5kt tekstitiedostoksi, nimeämällä vastaantottajan_etunimi.txt ja lähettämällä se liitetiedostona osoitteeseen idiottrail@gmail.com. Liitä sisältöön oma sähköpostiosoitteesi, sillä vastaanottaja ei sitä mistään muualta näe.

Edessä on suunnitelman mukaan 9-10 maastopäivää, sen jälkeen ajo Ruotsin läpi etelään geokätköilyn merkeissä ja kotiinpaluu laivalla Tukholmasta. Tervetuloa nojatuolimatkalle.

Vastaa