Irkkuviski jäätyy

Tämä päivä kului Gipsdalenia ylös hiihtäessä. Pakkasta oli aamulla liikkeelle lähtiessä -26, mutta se oli trooppinen ilmasto verrattuna yön karhuväijyyn parhaimmillaan -37 lämpötilassa. Lämpimissä vaatteissa oli tosin hauska tallustella ympäri leiri haulikko olalla ja katsella, josko joku jäälohkare päättäisikin liikkua. Samalla tuli toki katseltua myös kaunista kajastusta tuntureiden takaa. Päivän aikana pakkanen hellitti hiljakseen ja leiriytyessä lämpötila oli jo -12, joskin se lienee yöksi laskemassa taas merkittävästi.

Päivän ehkä oleellisin huomio oli se, ettei irlantilaisiin voi luottaa. Laurilta ja Tomilta jäätyi nimittäin Jameson pulloon. Kelpo skotlantilaisten aineet, joista Laphroaig oli havaintoesimerkkinä, kestävät toki tällaisessakin menossa mukana.

2 vastausta artikkeliin “Irkkuviski jäätyy”

  1. Täytyy sitten vaan odotella lämpimämpiä päiviä että pääsee nauttimaan ”laimennetuista” aineista , tosin nyt ei tartte laittaa lasiin whiskey on the rocks kun on pullossa valmis sekoitus….

    Varokaa dinosauruksen luita!

  2. Hei!

    Olen kuullut huhuja, että Huippuvuoren kuulumisia kuulisi aamuisin radiosta? Miltä kanavalta ja moneltako?

Vastaa