Torronsuolla hiihtelemässä

Viime viikonloppuna tuli käytyä Torronsuolla hiihtelemässä Henkan kanssa. Edellisestä yhteisestä reissusta olikin kulunut jo puolitoista vuotta ja sekin oli viikon kalareissu ruotsiin. Vaeltamisesta oli kulunut vielä puolisen vuotta kauemmin.

Hiihtokeli oli mitä parhain. Pakkanen vaihteli parista asteesta päälle kymmeneen ja aurinko paistoi suuren osan ajasta. Olimme jättäneet auton Idänpäänkalliolle, missä yövyimme laavulla ensimmäisen yön. Lauantaina hiihtelimme leppoisasti suon itäreunaan, mistä palasimme legin verran takaisin Kiuassaareen yöpymään. Viikonloppua leimasi kiireetön eteneminen ja maisemista nautiskelu. Kotona kävi ilmi, että muistikortille oli eksynyt pari ihan kelvollista valokuvaakin.

Reissussa tuli testattua myös retkikunnan sähköjärjestelmää, joka vaikuttaisi toimivan moitteetta. Paneeli lataa akkua tehokkaasti ja kokonaisuus on myös varsin helppokäyttöinen, joten virheitä tuskin tulee tehtyä väsyneenäkään.

Vastaa