Yhteisharjoitus jatkuu…

Lauantai-illan hämärässä kierreltiin toisten teltoissa hämmästelemässä varusteita. Moni sai varmasti hyviä vinkkejä loppuhankintoja ja -virityksiä varten. Pientä huolta on herättänyt telttojen myöhäinen toimitusajankohta. Teltat on siis luvattu vasta maaliskuuksi ja reissuun lähtö on heti huhtikuun alussa. Siinä mielessä tilanne on kuitenkin hyvä, että telttoja löytyy Huippuvuorille tarvittaessa lainaksi. Myös keitinlaatikoita puuttui vielä muutamalta telttakunnalta, mutta tähän asiaan saadaan helpotusta lähipäivinä. Jari oli löytänyt kaverin, joka sopuhintaan taittelee laatikot tarvitsijoille.

Hyvin nukutun yön jälkeen koetti pilvinen aamu. Lämpötila oli noussut muutamalla asteella. Yhdeksältä kärki nytkähti liikkeelle ja myötätuulen siivittämänä sujuttelimme tulouraa kohti Padasjoen laivarantaa. Pakkanen oli jäädyttänyt vetiset kohdat, joten paakkuja ei suksien ja ahkioiden pohjaan muodostunut. Laivarantaan saavuimme ennen puoltapäivää.

Viikonlopun tapaaminen ajoi asiaansa ja retkikunnan varusteet saatiin katsastettua. Kaiken kaikkiaan tilanne näyttää varusteiden osalta tällä hetkellä hyvältä. Myös hiihtely ahkion kanssa viimaisella järven jäällä viritti jokaisen mukavasti vaellustunnelmiin.

Vastaa