Syysmyrskyyn Kolille

Tänään lähdemme Idiot Trailin vuoden viimeiseen harjoitukseen Herajärven kierrokselle. Ilmatieteen laitos lupailee meille rankkasadetta ja kovia tuulia. Paljon parempaa säätä ei olisi voinut kohdalle sattua, sillä ryhmä pääsee nyt testaamaan varusteita olosuhteissa, joissa niiden toimivuutta syksyisessä tunturissa alkaa hahmottaa.

Mukaan tähän harjoitukseen lähtee lähes koko ryhmä, joten entuudestaan toisiaan heikommin tuntevat jäsenet pääsevät tutustumaan toisiinsa. Tällä porukalla harjoitellaan tuleva kevät ja kesä. Uusia jäseniä otetaan ryhmään seuraavan kerran syksyllä 2009, kun olemme palanneet Vertical Limitiltä ja alamme suunnitella seuraavaa kohdetta. Meillä tulee olemaan vahva osanotto myös Geovaellus 2009:ssä kesällä, joten jäsenyydestä kiinnostuneiden kannattaa saapua eventtiin tutustumaan meihin.

Viikonlopun aikana kirjoitan raportteja reissusta. Sijaintiamme taas voi seurata osoitteessa http://www.erämaahan.fi/track

Vastaa