Purkeilla Nuuksiossa – jälleen

Nuuksioon oli taas ilmestynyt kourallinen uusia purkkeja ja mikäpä sen parempi tapa viikonlopun viettoon olisikaan. Nyt olen leirissä satakunta metriä theOravan kätköltä ”Käärme”. Sammakon koordinaatit ovat selvillä, joten huomenna suuntaan aamupalan jälkeen sinne.

Eilen tuli lähdettyä reissuun hieman epätavallisella tavalla. Pakkasin myös kiipeilyrepun rinkkaan ja matkustimme Anton kanssa Solvallaan kiipeilemään. Hyvin sujui ja kiipeilyn päätteeksi jätin kiipeilyvarusteeni kotiin lähtevälle Antolle ja jatkoin itse Haukkalammen suuntaan.

Reissulla on tullut tehtyä hieman kokeellista ruoanlaittoa. Kuivattu pekoni Pasta Carbonaran tukevoittajana toimi täydellisesti, kun sen ensin antoi hautua varttitunnin. Seitipohjainen kalapata taasen epäonnistui surkesti: mainittu seiti jäi sitkeäksi.

Radioamatööriyhteyksiäkin koetin saada lounaalla aikaan, kehnolla menestyksellä. Harjoitus kuitenkin tehnee mestarin.

Uusia lelujakin on mukana: Jetboil PCS. Partioaitan HotShopissa oli turhan hyvä alennus, kun laite oli joka tapauksessa ostoslistalla. Odotukset ovat täyttyneet sen osalta niin hyvässä kuin pahassakin. Näppärän kompakti, todella nopea, hankala sekoittaa, hankala tiskata ja polttaa ruoan helposti pohjaan. Täydellinen silloin, kun ruoka on valmistukseltaan nopea ja yksinkertainen, mutta vaativampaan retkikokkaukseen tarvitaan toki kaasutrangia.

Vastaa