Räntäsadetta

19.01.2008 19:10

Reissun alku hieman myöhästyi, kun päätin käydä muutaman vanhan kaverin kanssa parilla, kun kerran paikkakunnalla satuin vaikuttamaan. Seurauksena heräsin aamulla Hervannasta ja kävelin yhdysreittiä Birgitan polulle.

Tämänhetkinen sijainti on Vähä-Riutan laavu. Nuotio on kaunis asia. Samoin ruoka. Koko päivän on satanut räntää tai märkää lunta. Eihän siinä sinäänsä mitään, kun vaatetus on sopiva. Kyllä täällä mukavaa on.

Keittimeksi lähti tälläkin kertaa MSR:n suihkuhävittäjä , jotta sen käytöstä saa riittävästi harjoitusta. Pussina oon Joutsenen huippumalli, 2000 EXT. Jotenkin aavistelen, että sitä saattaa joutua pitämään näissä lämpötiloissa melkoisesti raollaan.

Laavulle saapui hieman pimeän laskeutumisen jälkeen paikallinen pariskunta, jotka ovat lähteneet seitsenpäistä lapsikatrastaan pakoon. Siinä on saanut jo ahkeroida :)

Vastaa