Pukalan virkistysmetsä

31.12.2007 09:52

Taas piti päästä metsään ja viime viikonlopun reissu suuntautui Pukalaan Orivedellä. Sieni lähti jälleen matkaseuraksi. Kampin Budgetista olivat päässeet autot loppumaan, joten Sieni kävi hakemassa Sitikan Pitäjänmäen Aviksesta, työpaikkansa vierestä.

Viikonloppu oli kylmä ja sateinen, kuten vuodenvaihteessa etelässä sopii odottaa. Säävaraukset tosin kuuluvat taidottomille, retkeilijä kun osaa viihtyä sateessakin.

Reissussa oli uutena varusteena mukana MSR XGK EX monipolttoainekeitin, jonka käyttöä harjoittelimme kevään Sarekin vaellusta varten, jotta sitä osaa käyttää teltassa turvallisesti polttamatta esilämmitysliekillä kattoon reikää. Harjoittelu suoritettiin toki ulkotiloissa.

Pukalassa on myös yksi erinomaisesti toteutettu multikätkö, ”Pukala Hiking Day”. Käytettävissä olleilla päivänvalon ja virvokkeiden määrällä se tosin muodostui koko viikonlopun projektiksi.

Reissusta ei tullut blogattua teknisten ongelmien vuoksi, eli olin unohtanut asentaa python-tulkin N800:n käyttispäivityksen jälkeen. Tämän bloggauksen myötä pitäisi olla kunnossa ja testattu.

Blogin osoite on myös vaihtunut rekisteröimääni domainiin. Päivittäkää bookmarkit. Myös www.eramaahan.fi osoitteeseen saattaa jossain vaiheessa alkaa ilmestyä sisältöä, mikäli jaksan työstää.

Vastaa