Koti, suihku ja punkka

Taas on yksi hauska reissu takana. Aamu valkeni sumuisena ja viskiä kun oli kulunut ehkä hieman, ei kuitenkaan pahasti, enemmän kuin tarpeellista, sai minun puolestani valjeta rauhassa keskenään. Makuupussista uskaltauduin ulos joskus puoli kahdentoista tienoilla hyvin levänneenä ja pieneksi yllätyksekseni olo oli loistava.

Järvet olivat jo jäässä

Metsästyskoira

Aamupalalla oli reissun uutena kokeiluna metwurstimunakasta, joka ei itse asiassa onnistunut yli odotusten, sillä odotinkin sen toimivan täydellisesti. Kananmunia täytyy kuivata lisää.

Jatkoimme Pihtijärveltä vaellusreittiä eteenpäin myötäpäivään, noukkien samalla matkalle osuvat geokätköt. Ainoastaan yksi Laipanmaan purkeista ei osunut reitin varteen emmekä illan jo pimennyttyä halunneet lähteä erityisesti sitä hakemaan, joten kätköilyn osalta reissun saldoksi tuli 11 löytöä. Tähän voi olla tyytyväinen.

Näköala korppivuorelta

Matkan varrella tuli kehitettyä myös joitakin varusteideoita kevään Sarekin hiihtovaellusta varten, joista osa tuottaa mukavaa pientä iltapuhdeaskartelua tulevina kuukausina.

Vastaa