Kaikki tallessa

Found

Nuotiolla

Nuotio loimuaa kirskaanniemessä. Makkarat alkavat olla syötyjä, teltat pystytettyjä, nautintoaineita on itse kullakin esillä ja juttu luistaa. Meikäläisen ryhmä pärjäsi hienosti ja perille päästiin ihmisten aikaan. Purkit löytyivät matkalta, joskin Birgitta Trail East Side tuotti seurueelle lähes yhtä paljon vaikeuksia kuin Treasure of Hirvi-Simuna.

OsMit unohtivat autonsa auki ja Harjus soitteli lähtiessään perään, joten voittivat ylimääräisen iltakävelyn. Muita ikäviä sattumuksia ei tähän mennessä ole kärsitty. Keli on täydellinen ja hyttysiäkään ei leiripaikalla juuri ilmene. Osa porukasta on jo siirtynyt yöpuulle, mutta nuotiollakin riittää vielä väkeä.

— rvk

Ensimmäinen päivä takana ja istumme nuotiolla paistelemassa makkaraa. Pidemmän matkan tehnyt ryhmä (johon myös minä kuulun) eteni melkoista vauhtia ja meinasimme kävellä jopa ensimmäisen kätkön ohitse.

9 hengen poppomme löysi vaikeammatkin kätköt melko nopeasti ja olimmekin ryhmien kohtaamispaikalla kohtuullisen ajoissa. Ensimmäinen ryhmä oli ehtinyt jo tehdä meille nuotion ja pääsimmekin kärventämään kyrsää suoraan laavulle päästyämme.

— theOrava

Vastaa