Keli kovenee

07.07.2007 09:08

N 66 35.046 E 017 16.534

Eilen oli täydellinen päivä. Aamulla oli noussut tuuli ja koko päivänä ei tarvinnut metsissäkään hyttysverkkoa, vaan myrkyllä pärjäsi hyvin. Upeita maisemia ja ihan oikeaa uintia ihanalla hiekkarannalla. Illalla paljakalle päästessä tervehtivät aivan käsittämättömät valot, sekä murhaava pohjoistuuli, joka sai ottamaan sivuaskelia polulta. Tuli kokoelma hienoja valokuvia. Satakunta metriä viimeisen suojaavan harjanteen jälkeen kyyristyin reittimerkin ja sitä vasten nojallaan olevan rinkan tarjoamaan suojaan vaihtamaan kauluspaidan fleeceen ja goreen. Leirikin tuli pystytettyä pienen notkelman suojaan. Hyttysistä on vain ikävä muisto.

Koska en ole päässyt lähettämään näitä vähään aikaan, en jaksa liittää kuvia tähän. Ajatus kuvaillasta vanhan dia-ajan malliin nousi tosin mieleen. Olisiko ihmisillä kiinnostusta kokoontua joku arki-ilta elokuussa neukkariin Ruoholahdessa katsomaan valokuvia videotykillä?

Tihku vaihtui kunnon sateeksi. Syönpä lisää aamupalaa teltan suojissa.

Vastaa