Kotia kohti

N 60 17.336 E 024 30.975

Istuskelen Siikaniemen pysäkillä bussia odottamassa. Kätköilyt on tältä erää kätköilty, mutta eipä toisaalta ole Nuuksion alueella mysteerien lisäksi montaa purkkia, joita en olisi löytänyt. Seuraavaa reissua varten tarvinnee tehdä hiukan kotitehtäviä, jotta pääsee mysteerejä metsästämään.

Tällä reissulla tuli taas nähtyä monia itselleni entuudestaan tuntemattomia paikkoja, josko myös paljon hyvin tuttujakin. Edellisen bloggauksen jälkeen syntyneet löydöt, eli Iso-Parikas (GCTR5C), Paratiisi (GCTR5D) ja King of the Hill (GC12V6J) olivat kaikki tutuissa maastoissa.

Tänään tuli niskaan myös hieman vettä. Ei tosin niin paljoa, etteikö t-paidassa olisi pärjännyt parhaiten. Ehkä ihan hyvä, sillä muuten olisin saattanut lähteä tekemään vielä pitkähkön mutkan ja kilometrejä tuli näinkin ihan riittävästi.

Bloggaus hieman viivästyi kun Anu soitti ja hätyytti huomiseksi yöpymään Nuuksioon. Nyt sitten kotosalla ja ehtii tässä yhden yön nukkua omassa punkassa ennen paluuta telttaan. Pelottaa vaan se tiistain herätys, kun pitäisi sitten jo kahdeksalta olla Leppävaarassa. No, tuleepa vissiin tehtyä henkilökohtainen ennätys töihin ilmaantumisessa tämän toimiston osalta tai ainakin liki. Onhan tuosta Ruoholahteen vielä matkaa. Niin ja suihkussa pitää käydä toimistolla. Ei sitä taida sentään koneen ääreen päästä juuri ennen yhdeksää.

Vastaa